dimarts, 20 de desembre del 2011

RODA DE PREMSA 20 DE DESEMBRE

Granollers a 20 de desembre del 2011


Aquest dimarts es va presentar en roda de premsa la iniciativa “la mitja la correm per tu i per tots els que ens han deixat o lluiten contra el càncer”. Amb la presencia de l’alcalde de Granollers, el Sr. Josep Mayoral, del Sr. Carles Capdevila en nom del diari ARA, el Sr. Victor Font en representació de l’Associació Amics d’en Jordi Vinardell, el Dr. Rafel Lledó director de la Fundació Hospital/Asil de Granollers, el Sr. Toni Cornelles representant de la Mitja i la Sra. Laura Sabatés de Granollers Gran Centre, es va explicar un projecte solidari, que a través de la venda de samarretes que s’han de fer present als carrers de Granollers, les Franqueses i la Garriga el proper 5 de febrer durant la Mitja, promou recollir fons per a la rehabilitació de la Unitat de Cures Pal•liatives de l’Hospital.
Però aquesta també és una proposta de record a un amic, al Jordi Vinardell (Toti), que ens va deixar el 16 d’agost víctima d’un tumor cerebral. Amb 44 anys ens va dir adéu, era massa aviat, en el seu llibre restaven masses fulls per omplir. Deixa dóna, família, amics i el més dolorós dues filles petites a qui encara els podia oferir molt.
Des d’aquell dia un grup d’amics varen decidir que el càncer havia guanyat en el cos a cos però que la seva derrota seria definitiva allà on no podrà mai aixecar victoriós la seva crueltat: els records. L’havien de fer present un cop més en una de les seves grans passions: la Mitja Marató de Granollers. L’havia de tornar a córrer, havia de traspassar de nou la línia d’arribada. La samarreta que es posarien uns quants ho faria possible.
Les xarxes socials, una societat dinàmica i amb ganes de dir prou, i la col•laboració i predisposició d’entitats i associacions, així com la del diari ARA, va fer créixer el projecte fins a convertir-lo en un record al Toti de cadascú. Tots tenim el nostre.
Durant l’acte es va presentar la samarreta que ha de ser la protagonista de la Gran Onada Cyan del proper 5 de febrer. Uns se la posaran per córrer els 21 kilòmetres, altres els 5. Uns nomes sortiran al carrer per donar suport a l’iniciativa i molts la compraran tan sols per la seva vessant solidaria.
A partir d’avui divendres i durant els cap de setmana ja la podreu adquirir en la botiga que instal•laran a davant del Museu de Granollers i a la zona vianants. Més endavant en diferents botigues associades a Gran Centre o al complex esportiu de Les Franqueses, fins i tot per Internet.
Tanmateix Gran Centre Granollers, en col•laboració amb La Caixa, cedirà el 5% de la facturació feta a través de la seva targeta al mateix beneficiari que també rebrà tots els beneficis de la campanya que posarà en marxa a partir de gener el diari d’àmbit nacional ARA.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Qualsevol comentari serà eliminat si els administradors del bloc així ho determinen. Respecte, educació i tolerància.