dijous, 1 de desembre del 2011

VOLUNTARIAT

Granollers a 1 de desembre del 2011


Benvolguts,

Arriba l’hora de la veritat, l’hora de posar-nos mans a l’obra. Entre tots hem d’assolir el màxim de recaptació possible per millorar les condicions dels malats que lluiten contra el càncer i recordar al nostre amic, als amics de tots. La Unitat de Pal·liatius de la Fundació Hospital/Asil de Granollers requereix de millores, millores que a ben segur avui en dia són impossibles amb la situació econòmica de les entitats públiques. No podem esperar a què d’altres ho facin per nosaltres. És moment d’arremangar-nos tots i arribar amb solidaritat, altruisme i esforç generós, allà on els diners públics semblen no arribar.
Amb la força del grup, del col·lectiu, assolirem que les persones que han de passar per la dramàtica situació de l’estància a pal·liatius gaudeixin de condicions el més dignes possibles. Les necessiten, ens necessiten.
En breu disposarem de les veritables protagonistes de l’acció: les samarretes. Amb la seva venda, amb una gran venda, assolirem ajudar als veritables protagonistes de l’objectiu: els malalts i les famílies.
Des de l’AAJV (Associació d’Amics d’en Jordi Vinardell) hem posat en marxa, no serà l’única fórmula però si la primera, LA BOTIGA AL CARRER. ENS APROPEM A VOSALTRES, T’APROPES TU A LA SOLIDARITAT CONTRA EL CÀNCER”. Però sols no hi arribarem, us necessitem. No disposem de dispensadors automàtics, el que significa que requerim de recursos humans. Gent implicada que ens vulgui acompanyar en aquest trajecte, gent que disposi de temps, el busqui o renunci a d’altres coses per estar al costat del projecte.
Per això hem realitzat un quadre de necessitats per desembre a fi i efecte de buscar voluntaris o voluntàries. Els espais en blanc són aquells en els que ens agradaria que vosaltres ens acompanyéssiu. Pot ser només durant una hora, durant un matí, a la tarda, el divendres, dissabte o diumenge.
Ens fareu sentir acompanyats, us sentireu acompanyats, ens sentirem realitzats tots plegats.
És molt demanar a canvi de tant per donar?
Doncs si esteu interessats o interessades agrairíem un correu electrònic a la direcció:
destacant el nom, un número de telèfon de contacte i l’hora/es i dia/es per les que us oferiu.
MOLTES GRÀCIES
US ESPEREM





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Qualsevol comentari serà eliminat si els administradors del bloc així ho determinen. Respecte, educació i tolerància.