dijous, 10 de novembre del 2011

ACLARIMENT NECESSARI: QUI SOM?, SOM TOTS

La iniciativa en record del TOTI, Jordi Vinardell, i que amb les vostres aportacions s’ha convertit en un projecte de recaptació de fons per l’acompanyament i la lluita contra el càncer, és fruit de molts esforços, complicitats i sinergies.
És ben cert que aquest grup del Facebook fa visibles a uns més que els altres. És responsabilitat del grup de treball de comunicació i difusió, omplir de continguts i informacions el mateix. Però aquestes informacions són fruit de l’esforç de persones organitzades per grups de treball que aporten tant o més que els que donen la cara aquí.
La Carme Llistuella, la Laia Llistuella, el Toni Jané, el Juli López, el Martí Nadal, el Dani Montserrat i tots i cadascú de vosaltres feu possible i fàcil que el Victor Font, el Miquel Ferrero i servidor dinamitzin el grup.
L’Ajuntament de Granollers, la Mitja Marató de Granollers, el Gran Centre Granollers, JDA Audit, el Jordi Ribó, l’Elena Frauca, el CB Granollers i altres que estan apunt d’arribar ens donen les alegries per comunicar.
Els vostres comentaris exerceixen de somriures davant tot allò que va esdevenint o de suport a aquells que ens expliquen processos que voldríem s’acabessin ja. Els vostres missatges interns fent aportacions, valoracions o creant idees, imprescindibles.
Molts d’altres ens fan costat però no disposen de perfil de Facebook. Ells també posen el seu gra de sorra des d’una realitat menys virtual.
Això és de tots, tots hi posem el que podem i entre tots ho fem possible.
Cap protagonisme molts protagonistes.

L’AAJV (Associació Amics d’en Jordi Vinardell) us dóna les gràcies a tots i totes. Només sumant assolirem l’objectiu, un objectiu molt maco i necessari.

Més de 7000 abraçades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Qualsevol comentari serà eliminat si els administradors del bloc així ho determinen. Respecte, educació i tolerància.