dissabte, 12 de novembre del 2011

MOLT IMPORTANT: PARTITS DE BÀSQUET EN RECORD DEL TOTI

Granollers a 12 de novembre del 2011

A continuació us expliquem com hem pensat la jornada del diumenge 20 de novembre a partir de les 18:00 hores i al pavelló del CB Granollers en record del TOTI:
La jornada hauria de començar sense massa retard pel que demanem a tothom que assisteixi LA MÀXIMA puntualitat.

PARTITS DE BÀSQUET
En aquest moment creiem que entre 35 i 45 persones jugaran els partits però aquesta xifra pot augmentar el mateix dia degut a què molts no disposen de Facebook i a ben segur no s’han assabentat del correu electrònic. De totes formes si algú encara no s’ha apuntat a totibasquet@gmail.com agrairíem que ho fes.
Disposarem de tres pistes i formarem sis equips d’entre 7 i 10 jugadors. Els equips es triaran per sorteig pur i dur, ja que creiem que és la fórmula millor perquè esdevinguin partits no competitius i per compartir amb més coneguts, menys coneguts i desconeguts. Per això caldrà omplir una butlleta a l’entrar amb el nom, el cognom i la direcció de correu electrònic.
Els partits disposaran d’àrbitres, recordeu que era el Toti qui sempre feia aquest paper en els partits de l’institut,  duraran 12 minuts cada un d’ells. Tots els equips jugaran contra tots.

TALLER DE MANUALITATS

El taller de manualitats pels petits, que es realitzarà al mateix temps, estarà organitzat per l’Elena Frauca que ens demana portem un embut de plàstic d’una mida no massa gran, uns 12 cm de diàmetre i una bola de porex petita, bàsicament que entri amb facilitat dins l’embut, per infant que l’hagi de fer. Això si, nosaltres portarem un retén per si algú s'ho oblida o no li ah estat possible portar-ho, mirarem que cap infant es quedi sense el taller per no disposar del material. 
Fem una crida per qui es vulgui presentar com a voluntari/a per ajudar en tasques de monitor/a a l’Elena Frauca (deixeu un comentari a sota).

DONACIÓ VOLUNTÀRIA

Som tos conscients que el record d’en TOTI  també serveix per recaptar donacions per la lluita contra la mal.laltia que se’l va endú. Creiem que tota donació solidària ha de ser voluntària. Per això tot i que l’activitat és absolutament gratuïta, obrirem la possibilitat de fer donacions que sumaran a la quantitat final recaptada per tots les activitats que la iniciativa anirà recollint.

ESPERAN GAUDIR D’UNA GRAN TARDA, PLENA D’EMOCIÓ, RECORD I DIVERSIÓ. US ESPEREM.

Gràcies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Qualsevol comentari serà eliminat si els administradors del bloc així ho determinen. Respecte, educació i tolerància.