dijous, 10 de novembre del 2011

ACORD AMB GRAN CENTRE GRANOLLERS

Gran Centre Granollers i l’Associació Amics d’en Jordi Vinardell han arribat a un acord de col·laboració per fer créixer la iniciativa solidaria i en record de l’amic, els 21 els correm pel Toti i la lluita contra el càncer, treballant conjuntament per recaptar la millor quantitat de fons possibles. L’entitat amb més de  quatre-cents establiments comercials de Granollers adherits, i amb una filosofia de comerç basada en la proximitat, l’atenció al client i el compromís amb la ciutat, creu que aquesta iniciativa s’adapta perfectament a l’habitual acció solidaria que posen en marxa durant la campanya de Nadal.
L’acord permet una amplia difusió del projecte a través de publicacions, grup de Facebook i díptics propis de Gran Centre Granollers així com una amplia logística de punts de venda de les samarretes. Tanmateix organitzarem conjuntament una xerrada debat a l’entorn de l’esport i els beneficis que la seva pràctica aporten a la salut i es crearà un mural que serà present en moltes activitats i en el que qualsevol hi podrà escriure sota el lema: “nosaltres ens posem la samarreta pel Toti, tu per qui te la posaràs?”. Un mural de record i acompanyament a tots aquells que ens han deixat o lluiten per culpa del càncer.
A la vegada s’estan valorant altres possibilitats que són de digestió lenta i pausada però que estem segurs que arribaran.
Agraïm sincerament aquesta aportació que no obliga a res i ajuda en molt.
Gràcies Gran Centre Granollers.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Qualsevol comentari serà eliminat si els administradors del bloc així ho determinen. Respecte, educació i tolerància.