dijous, 10 de novembre del 2011

PARTITS DE BÀSQUET EN RECORD D'EN TOTI

DIUMENGE 20 DE NOVEMBRE
18:00 HORES
Pavelló del C.B.Granollers

En conseqüència a les pretensions del grup en record al Toti, a tots els que ens han deixat en aquesta terrible lluita contra el càncer i d’acompanyament als malalts que hi lluiten encara avui, posem en marxa la primera de les activitats al voltant de la Mitja del dia 5 de febrer del proper any.
Sí, en Toti corria la Mitja però era un gran enamorat del bàsquet. Hem pensat que seria una bona oportunitat per retrobar-nos amb ell. Tornarem a jugar per ell, amb ell. Ens retrobarem, el retrobarem i des de la distancia tornarem a veure el seu somriure, i a ben segur haurem d’escoltar alguna de les seves constants queixes... FALTA!!!
El proper diumenge 20 de novembre a les 18:oo hores al pavelló del C.B.Granollers partits de bàsquet en memòria del Toti. Una idea d’en Xavi i posada en marxa pel Toni per les seves relacions amb el club i que facilitaven la logística.
Està per decidir si seran enfrontaments de cinc contra cinc, partits en format 3x3, o qualsevol altra formula. Dependrà de la convocatòria final. Però el que si serà segur és un retrobament de tots, un girar la vista a un passat massa proper per què ja trobem a faltar algú, un algú amb qui compartirem de nou les sensacions que nomes el bàsquet ens pot aportar.
Cap voluntat de competició, cap idea de veure qui és millor, qui està més en forma, qui la llença més lluny de la cistella. Cadascú aportarà el que en aquests moments sàpiga o pugui.
Tanmateix mirarem d’organitzar alguna activitat paral·lela infantil pels més petits que assisteixin.
Aquesta pretén ser una activitat oberta a tothom, tant si es pensa jugar a bàsquet com no, una oportunitat d’aplec i retrobament.
Una oportunitat de tornar a riure pensant en ell i en tants altres que ens han anat deixat víctimes del càncer.
Tant si jugaràs com si no, fes-nos costat.
USESPEREM!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Qualsevol comentari serà eliminat si els administradors del bloc així ho determinen. Respecte, educació i tolerància.